March 08, 2017

Kapsul Manjakani Suzha Aura

Dah lama akak Milokaw tak menulis. Nak kata sibuk tu tak juga. Tapi lebih kepada malas. Disamping tugas rutin pergi dan balik kerja office hour, akak juga sibuk dengan aktiviti bisnes Suzha Aura. Suzha Aura Enterprise nama yg diregisterkan di SSM. Kira perniagaan yg halal dan sah disisi undang² Malaysia walaupun baru gitu....... ;-) nanti kalau tak register mcm tak patut lah plak kan? Jadi akak urut turutkan saja.


Dah lebih 5 bulan akak menjalankan perniagaan Suzha Aura Manjakani Asli ni. Dari hujung tahun 2016. Alhamdulillah sambutan amat memberansangkan. Terima kasih kpd semua yg telah membeli dan makan produk Suzha Aura ini. Termasuk diri ini yg menjual pun makan juga. Oh ya, dlm botol comel ini ada 30 biji kapsul, dan harganya RM10 sahaja tanpa GST.


Kalau sesiapa yg nak dapatkan Kapsul Manjakani Suzha Aura ini bolehla hubungi hakak suzi aka akak Milokaw melalui talian 012-2850957 call atau whatsApp www.wasap.my/60122850957 . Nak sms pon bolehhh.......COD RM10, kalau melalui pos haruslah tambah tujuh hinggit wang pos...RM17. Tapi ramai juga customer akak yg membeli 5 ke 10 botol setiap pembelian, jadi akak bagi free pos saja. 5 botol RM50 free postage. Menarik kan?

Gambar² diatas adalah wajah/label pada awal pengeluaran. Sekarang akak dah pakai label baru, pun begitu stock label ini masih ada dipasaran. Insyaa Allah lepas ni akak up gambar label baru pula ya. Sambil cerita kelebihan dan kebaikkan Kapsul Manjakani walaupun seantero dah tahu khasiat dan kebaikkan Manjakani Asli ok. Insyaa Allah..... :)

No comments: